Interview 41: Story of board topper repeater Girl from Multan

we organized a 3 day Q& A session with MDCAT/FSc Repeaters. This is the 41th interview with a Repeater Studen who is a board topper.

below are some Questions & Answers which will be helpful for Fresh students to take the decision to Repeat a year.

Success Story of Board Topper Repeater Girl

Question 1: Write down your Short interview. (Name, city, etc…)

Answer: Aleezay  from multan punjab.

Question 2: you consider yourself as:

Answer: Average

Question 3: Your FSc Marks?

Answer: 1047

Question 4: Did you improve FSc marks?

Answer: No

Question 5: You are utilizing one/two extra years of life. why are you so passionate about MBBS?

Answer: I don’t want to see Ppl dying

Question 6: Is MBBS is your own choice or family influenced you?

Answer: First, it was my choice but now it’s just a burden

Question 7: Was it your own choice to repeat or someone else?

Answer: My family

Question 8: why didn’t you opt for other fields even after the first failure?

Answer: I have no idea about any other field. When failure struck, all the admissions were closed

Question 9: How much time a repeater student gives to his study?

Answer: It varies from person to person. Mostly repeaters can’t focus. They distract easily. There are fighting with anxiety. They have to face society, friends and parents. I studied just for 10 12 hours

Question 10: what are the difference b/w fresh fsc student life and Repeater students?

Answer: Freshers, As they don’t suffer the failure.. They don’t have any scars.. They are free from this. They can stay focused..
Repeaters are fighting with everything. They get hurt easily.
As for me, I never suffered failure in studies, thiz was the first time for me and it’s heart rending 💔and soul piercing

Question 11: what type of pressure did you felt during the repeat year?

Answer: If i can’t do then

Question 12: How did your friends and family treat you in the repeat year?

Answer: Supportive.. But sometimes u know better.

Question 13: How did you handle social stress?

Answer: I don’t give a f***

Question 14: what mistakes a fresh student make?

Answer: They are self confident.. They don’t put much efforts as are needed. Most of them are not properly guided.. They don’t try to go deep. They are afraid too. Most of them can’t manage how to manage time & stress.. They work hard but not smart

Question 15: would you suggest a student to repeat a year? If not then why?

Answer: Yeah, one more attempt for sure if u think, u can make thiz next year

Question 16: would you suggest a student to repeat a year? If yes then why?

Answer: Yeah, one more attempt for sure if u think, u can make thiz next year

Question 17: If after giving yourself another chance, you didn’t achieve your Goal the what will you Go for?

Answer: First, discuss with seniors.. I think, one should go for another field but at the same time remain in touch with mcat and next year u should appear for mcat

Question 18: Is Admission to MBBS is possible by just hard work?

Answer: Agree

Question 19: Is Admission to MBBS is possible by Luck?

Answer: Agree

 

MDCAT Aggregate Calculator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *