Interview 55: A Story of Boy from Nankana Sahib [868 Fsc]

we organized a 3 day Q& A session with MDCAT/FSc Repeaters. This is the 55th interview with a Repeater Student.

below are some Questions & Answers which will be helpful for Fresh students to take the decision to Repeat a year.

Question 1: you consider yourself as:

Answer: brilliant

Question 2: Your FSc Marks?

Answer: 868

Question 3: Did you improve FSc marks?

Answer: No

Question 4: You are utilizing one/two extra years of life. why are you so passionate about MBBS?

Answer: My purpose of life is only to deserve needy people. Otherwise I don’t want anything in my life.

Question 5: Is MBBS is your own choice or family influenced you?

Answer: My own choice

Question 6: Was it your own choice to repeat or someone else?

Answer: It is my own choice even after repeating.

Question 7: why didn’t you opt for other fields even after the first failure?

Answer: Bcz it is my passion to deserve people in any way

Question 8: How much time a repeater student gives to his study?

Answer: I gave time approximately 5hours per day

Question 9: what are the difference b/w fresh fsc student life and Repeater students?

Answer: Fresh students are not much concious than repeaters

Question 10: what type of pressure did you felt during the repeat year?

Answer: I don’t feel any pressure during repeating year

Question 11: How did your friends and family treat you in the repeat year?

Answer: They were all courgeous

Question 12: How did you handle social stress?

Answer: I handled the social pressure with my passionful ideas bcz I am hopeful about my future plan bcz I only trust on Allah . And I wished help only From Allah.

Question 13: what mistakes a fresh student make?

Answer: They consider the Mdcat study same as fsc and matric

Question 14: would you suggest a student to repeat a year? If not then why?

Answer: I suggest a student to repeat ane year.

Question 15: would you suggest a student to repeat a year? If yes then why?

Answer: I suggest a student to repeat one year more bcz during repeating year he can get more time to prepare test and to learn something from social pressure.I

Question 16: If after giving yourself another chance, you didn’t achieve your Goal the what will you Go for?

Answer: I will choose that field which provide me more chances to deserve needy people. Bcz my starting , intermediate and final aim is only to deserve people . Bcz I feel contentment only in deserving mankind. It is also the aim of my father.

Question 17: Is Admission to MBBS is possible by just hard work?

Answer: Strongly disagree

Question 18: Is Admission to MBBS is possible by Luck?

Answer: Neutral

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro
Ads Blocker Detected!!!

We Noticed You are using Adblocker :( We Work Really Hard and Spend Huge Time collecting Data and provide you with the facility to search results by name. Please Support us By Disabling Ad blocker for this Domain. We don\'t show any popups or Poor Ads. Because we hate them too. Please whitelist our website in Adblocker.

CloseRefresh